Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Mexická cizrna

Zpět
  • Autor: smita
  • Doba přípravy (min.): 35
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, zázvor, mletý koriandr, bobkový list, petrželka, chilli

Energetická hodnota celkem: 2308 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 77, SAFA (g): 5, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Namočíme cizrnu přes noc. Máslo rozehřejeme v hrnci, přidáme cibuli, zázvor, mletý koriandr a česnek. Můžeme přimíchat i chilli. Smažíme 7-8 minut. Přidáme cizrnu a mexickou zeleninu Bonduelle. Pořádně promícháme a povaříme na středním plameni 15 minut. Často mícháme, aby se zelenina nepřichytila ke dnu, dochutíme solí a pepřem. Nakonec můžeme ozdobit petrželkou a koriandrem. Podávejte horké.

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

24. 11. 2012 19:07
výborné

Naši partneři